Werkwijzen

Bij BSK hanteren wij een hele duidelijke werkwijzen

Bij BSK hanteren wij een duidelijke werkwijzen. Het ondersteunen van de opdrachtgever staat altijd centraal. Dit betekend dat er ten alle tijden transparantie tussen opdrachtgever en BSK is. Op deze manier kunnen wij de programma van eisen van de opdrachtgever optimaal beantwoorden. Wij denken vanaf de beginfase mee, met onze ervaring willen wij een sterk plan ontwikkelen. Wij zijn in staat om het plan tot de oplevering zoals gewenst uit te voeren.

Wij hebben 6 duidelijke stappen geformuleerd die de manier van onze werken formuleert. Onderstaand is omschreven welke fase wij hanteren en wat wij in deze fase uitvoeren. Deze manier van werken wordt in ieder project gehanteerd.

bsk

De vraag:
Samen tot een programma van eisen komen, vergt duidelijkheid en transparantie voor zowel de opdrachtgever als voor ons.

Lees meer
bsk

Engineeren:
Na het vaststellen van het doel voor u als opdrachtgever, inclusief alle randvoorwaarden, gaan wij aan de slag met het engineeren van het des betreffende concept.

Lees meer
bsk

Produceren:
Zodra er een overeenstemming is bevonden, gaan wij in eigen beheer, de prefab concepten produceren.

Lees meer
bsk

Monteren:
De opdrachtgever staat vrij in de keuze om de geleverde prefab concepten in eigen beheer te monteren, echter bieden wij ook de mogelijkheid om ook dit uit handen te nemen.

Lees meer
bsk

Oplevering:
Na de realisatie van de werkzaamheden worden de woningen opgeleverd aan de opdrachtgever

Lees meer
bsk

Toekomst:
Na het opleveren van de woning zit het werk van dit project voor ons erop, echter zijn wij ten alle tijden bereikbaar voor eventuele nazorg.

Lees meer