BSK//Cube

Maak van je huis geen kantoor!

Naar aanleiding van Corona zijn wij vanuit de basis gaan kijken naar wat een medewerker nodig heeft om op een fijne manier thuis te kunnen werken. Al snel merkte wij dat er veel behoefte is aan een zelfde soort omgeving als op kantoor. Rust, opbergruimte, etc. De meest voorkomende irritaties aan thuis werken zijn de omgevingsgeluiden en het werk niet kunnen vergeten door de rondzwervende kantoor producten in uw eigen huis.

De BSK//cube biedt hier de perfecte oplossing voor. Tijdens uw lunchpauze of na werktijd doet u de deur op slot en laat uw werk daadwerkelijk achter in uw eigen kantoor. Op deze manier is het makkelijker om uw werk los te kunnen laten en uw huis een huis te houden. “Maak van je huis geen kantoor!”

 

Wat houdt de BSK//Cube in?

De BSK//Cube is volledig ontworpen met u in gedachten. Dit is terug te zien in de gehele BSK//Cube.

De BSK//Cube biedt de mogelijkheid om met alle gemakken van kantoor in je eigen omgeving te werken. de BSK//Cube is volledig geïsoleerd en heeft daarmee een RC waarde van 3,5 m2K/W. Daarnaast is de BSK//Cube zo ontworpen dat u nauwelijks tot geen spiegeling heeft op uw computer en de geluidsinvloeden van buiten worden gedempt.

Voordelen

  • Geventileerd, desgewenst CO2 gestuurd
  • Plug and play ingericht
  • Geïsoleerd
  • Persoonlijke uitstraling toepasbaar
  • Op huurbasis beschikbaar
  • Verkrijgbaar inclusief kantoorinrichting

Meer informatie?

Download hier de Flyer BSK Cube, bel 0167 – 528 584 of mail naar cube@bsk-bouw.nl.