Werk je thuis? Dan is de BSK//Cube misschien wel iets voor jou!

Maak van je huis geen kantoor!

Vanwege Corona zijn er steeds meer mensen thuis gaan werken, waardoor het huis steeds meer een kantoor werd. Dit is niet alleen vervelend voor de werkende, maar voor het hele gezin! Werk en privé dient goed gescheiden te blijven. Naar aanleiding van deze punten zijn wij gaan kijken naar wat een medewerker nodig heeft om op een fijne manier thuis te kunnen werken. Al snel merkte wij dat er veel behoefte is aan een zelfde soort omgeving als op kantoor. Rust, opbergruimte, etc. De meest voorkomende irritaties aan thuis werken zijn de omgevingsgeluiden en het werk niet kunnen vergeten door de rondzwervende kantoor producten in uw eigen huis. Door middel van de bovenstaand benoemde punten is de BSK//Cube ontstaan!

De BSK//Cube biedt de perfecte oplossing. Tijdens uw lunchpauze of na werktijd doet u de deur op slot en laat uw werk daadwerkelijk achter in uw eigen kantoor. Op deze manier is het makkelijker om uw werk los te kunnen laten en uw huis een huis te houden, zo ondervind uw hele gezin hier geen problemen van. “Maak van je huis geen kantoor!” 

Huur nu de BSK//Cube Basis voor een half jaar vanaf € 2,- per dag!

Wat houdt de BSK//Cube in?

De BSK//Cube is volledig ontworpen met u en de thuiswerkproblemen in gedachten. Dit is terug te zien in de gehele BSK//Cube. 

De BSK//Cube biedt de mogelijkheid om met alle gemakken van kantoor in je eigen omgeving te werken. De BSK//Cube is volledig geïsoleerd en heeft daarmee een RC waarde van 3,5 m2K/W. Daarnaast is de BSK//Cube zo ontworpen dat u nauwelijks tot geen spiegeling heeft op uw computer en de geluidsinvloeden van buiten worden gedempt. De BSK//Cube is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Door de vele mogelijkheden is de BSK//Cube volledig afgestemd op uw wensen. De BSK//Cube Basis* is al te huur vanaf € 2,- per dag!

*Op de foto’s en video staat de BSK//Cube uitgebreid.

Voordelen

  • Geventileerd, desgewenst CO2 gestuurd
  • Plug and play ingericht
  • Geïsoleerd
  • Persoonlijke uitstraling toepasbaar
  • Op huurbasis beschikbaar
  • Verkrijgbaar inclusief kantoorinrichting
Prefab kantoor

Meer informatie?

Download hier de Flyer BSK Cube, bel 0167 – 528 584 of vul hieronder het formulier in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.