Zoekt u een prefab tuinkantoor die van alle gemakken voorzien is? Dan is de BSK/Cube de prefab tuinkantoor waar u naar op zoek bent! Deze kantoorruimte is een ideale werkplek voor in de tuin en is van alle gemakken voorzien! Maak van je huis geen kantoor!

De voordelen van de BSK//Cube prefab tuinkantoor:

De BSK//Cube is een plug and play tuinkantoor. Na het plaatsen kunt u direct uw nieuwe kantoor betreden. De prefab kantoorunits van BSK Bouw zijn verkrijgbaar inclusief kantoorinrichting en kunnen voorzien worden van een persoonlijke uitstraling. De prefab kantoorunits zijn geïsoleerd, geventileerd en desgewenst CO2 gestuurd.

 

Waarom gebruik maken van een prefab kantoorunit?

Een prefab tuinkantoor biedt u een rustige werkplek die afgezonderd is van uw woonomgeving. Wanneer u aan het werk bent in de BSK//Cube bent u dus echt uit huis en weg van uw woonomgeving. Dit zorgt er niet alleen voor dat u in alle rust kunt werken, maar ook dat u na werktijd uw werk kunt achter laten.

Hiernaast biedt een prefab tuinkantoor ook opslagruimte voor uw kantoorbenodigdheden zoals schrijfwaren, multomappen en uw computer. Hierdoor zullen ze niet door uw woning slingeren en raakt u niet onverwachts belangrijke spullen kwijt. In de BSK/Cube kan al uw benodigdheden een eigen plekje krijgen.

De BSK//Cube biedt de mogelijkheid om met alle gemakken van kantoor in je eigen omgeving te werken. De BSK//Cube is volledig geïsoleerd en heeft daarmee een RC waarde van 3,5 m2K/W. Daarnaast is de BSK//Cube zo ontworpen dat u nauwelijks tot geen spiegeling heeft op uw computer en de geluids invloeden van buiten worden gedempt. De BSK//Cube is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Door de vele mogelijkheden is de BSK//Cube volledig afgestemd op uw wensen. De BSK//Cube Basis* is al te huur vanaf € 2,- per dag!

Onze prefab tuinkantoor units kunnen direct ingezet worden. 

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met BSK Bouw of wilt u graag meer informatie ontvangen over deze prefab tuinkantoor unit? 

Dan kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 0167 528 584, een e-mail te sturen naar info@bsk-bouw.nl of het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Onze collega’s staan u dan graag te woord!

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.