Bent u een ZZP’er, freelancer of werkt u veel thuis? Dan is een prefab kantoorunit voor in de tuin een ideale aanwinst voor u! Van produceren tot plaatsen, BSK Bouw doet het allemaal voor u! U huurt de BSK//Cube Basis voor een half jaar al vanaf € 2,- per dag!

Door de Corona pandemie zijn veel mensen thuis gaan werken,  waardoor het huis steeds meer een kantoor werd. Dit heeft BSK aan het denken gezet. Hoe kunnen we bij mensen thuis een fijne en rustige werkomgeving creëren? De meest voorkomende irritaties aan thuiswerken zijn de omgevingsgeluiden en het werk niet kunnen vergeten door de rondzwervende kantoor producten in uw eigen huis. Door middel van de bovenstaand genoemde punten is de BSK//Cube ontstaan! 

Waarom kiezen voor een prefab kantoorunit voor in de tuin?

Een prefab kantoorunit voor in de tuin biedt u een rustige werkplek die afgezonderd is van uw woonomgeving. Wanneer u aan het werk bent in de BSK//Cube bent u dus echt uit huis en weg van uw woonomgeving. Dit zorgt er niet alleen voor dat u in alle rust kunt werken, maar ook dat u na werktijd uw werk kunt achter laten.

Hiernaast biedt een prefab kantoorunit voor in de tuin ook opslagruimte voor uw kantoorbenodigdheden zoals schrijfwaren, multomappen en uw computer. Hierdoor zullen ze niet door uw woning slingeren en raakt u niet onverwachts belangrijke spullen kwijt. In de BSK/Cube kan al uw benodigdheden een eigen plekje krijgen.

De BSK//Cube biedt de mogelijkheid om met alle gemakken van kantoor in je eigen omgeving te werken. De BSK//Cube is volledig geïsoleerd en heeft daarmee een RC waarde van 3,5 m2K/W. Daarnaast is de BSK//Cube zo ontworpen dat u nauwelijks tot geen spiegeling heeft op uw computer en de geluids invloeden van buiten worden gedempt. De BSK//Cube is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Door de vele mogelijkheden is de BSK//Cube volledig afgestemd op uw wensen. De BSK//Cube Basis* is al te huur vanaf € 2,- per dag!

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met BSK Bouw of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze prefab kantoor units voor in de tuin?

Dan kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 0167 528 584, een e-mail te sturen naar info@bsk-bouw.nl of het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Onze collega’s staan u dan graag te woord!

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.