Prefab gevel elementen nodig voor een bouwwerk dat u gaat realiseren? Dan is BSK bouw de partner waar u naar op zoek bent! Door onze jarenlange ervaring verzekeren wij u als prefab partner u te kunnen helpen met het realiseren van uiteenlopende (bouw) projecten.

Het assortiment van BSK Bouw bestaat uit verschillende gevel elementen; de Reno//Wall Classic, Reno//Wall Rock en de Reno//Wall Woods. Elk element heeft zo zijn eigen kenmerken en uiterlijk.

Prefab gevelelement: Reno//Wall Classic

De Reno//Wall Classic is het standaard prefab element in het BSK assortiment. De Reno//Wall Classic is de voordeligste versie van de drie type elementen. De Classic is een HSB element met daar overheen een EPS isolatie als koudebrug onderbreker.

 

Prefab gevelelement: Reno//Wall Rock

Wanneer er extra eisen wordt gesteld aan de brandveiligheid van een project is de
de  Reno//Wall Rock de ideale oplossing. Dit prefab element wordt opgebouwd uit een HSB element met daaroverheen een steenwol isolatie. Deze samenstelling werkt als een koudebrug onderbreking inclusief een brandwerende laag over het prefab element heen.

 

Prefab gevelelement: Reno//Wall Woods

Wanneer u op zoek bent naar een duurzame prefab elementen, is de Reno//Wall Woods de prefab gevel waar u naar op zoek bent. De Reno//Wall Woods is een dampdoorlatende gevelsysteem. De componenten van het element zijn (buiten de afwerking) in de basis volledig van hout materialen gemaakt. Hout is een herwinbare grondstof en daardoor een zeer duurzaam product. Zo draagt u tijdens een bouwproject bij aan een duurzame wereld!

Op alle door BSK bouw uitgevoerde prefab buitengevelisolatiesystemen kan er gekozen worden voor een 10 jarige niet-aflopende verzekerde garantie. BSK heeft hiervoor haar complete omzet verzekerd bij het Garantiefonds gevelsystemen. Alle geïsoleerde werken met stucwerk uitgevoerd door BSK, worden gecontroleerd door de keurende instantie KIWA/Gevelsupport. Deze keuringen worden door de verzekeraar verplicht gesteld. Deze garantie kan onder bepaalde voorwaarden met 10 jaar verlengd worden, welke overhandigd wordt bij uitgifte van het garantiecertificaat.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met BSK Bouw of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze prefab gevel elementen?

Dan kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 0167 528 584, een e-mail te sturen naar info@bsk-bouw.nl of het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Onze collega’s staan u dan graag te woord!

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.