Bent u op zoek naar een bouwbedrijf die snel een prefab dakkapel kan produceren en monteren? Zoek dan niet verder, want BSK Bouw is de prefab dakkapel leverancier waar u naar op zoek bent! Wij garanderen dat het plaatsen van een nieuwe prefab dakkapel binnen 1 werkdag gerealiseerd kan worden!

BSK Bouw produceert en monteert prefab dakkapellen die compleet afgewerkt zijn. Doordat de dakkapel kant en klaar wordt geplaatst, wordt de overlast beperkt tot een minimum. Hierdoor hebben weersomstandigheden ook minder invloed op het plaatsen en monteren van het prefab dakkapel. Hierdoor kan BSK ook garanderen dat een prefab dakkapel binnen 1 werkdag geplaatst kan worden.

De door BSK geleverde prefab dakkapellen zijn standaard aan de binnenzijde al afgewerkt. Dit betekent dus dat deze dakkapellen kant en klaar geleverd worden. Na het plaatsen en monteren hoeft er verder niks meer aan gedaan te worden! 

Onze prefab dakkapellen worden standaard afgewerkt met een rockpanel gevelbekleding. U kunt daarbij kiezen uit iederen standaard RAL kleur. Zo is er altijd een kleurstelling die bij uw bouwproject past. Hiernaast zijn er qua afwerking ook meerdere mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan rabatdelen, volkern plaat etc.

Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Waarom kiezen voor prefab dakkapellen?

De prefab dakkapellen van BSK zijn vanzelfsprekend van hoge kwaliteit en kunnen in een relatief korte tijd gemonteerd worden. Dit zorgt er natuurlijk voor dat er niet alleen minder tijd nodig is, maar dat het monteren minder belastend is voor buurtbewoners. Doordat de prefab dakkapellen kant en klaar geleverd worden scheelt dit weer in bouwafval en de daarbij komende kosten. 

Isolatie van prefab dakkapellen

De prefab dakkapellen zijn voorzien van pir isolatiemateriaal. Wij gebruiken pir isolatie aangezien de lambda waarde van dit product hoog is. Door op deze manier de dakkapellen te produceren kunnen wij de zijwangen en de daken qua dikte beperken. De dakkapellen kunnen de gewenste RC-waarde hebben.

De dakkapellen zijn toe te passen op seriematige projecten, voor zowel de renovatiemarkt als de nieuwbouw.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met BSK Bouw of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze prefab dakkapellen?

Dan kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 0167 528 584, een e-mail te sturen naar info@bsk-bouw.nl of het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Onze collega’s staan u dan graag te woord!

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.