Over ons

BSK is in 2000 opgericht door de 2 huidige eigenaren, Aart Lodders en Pieter Vroegop, waarvan één de financiële- en de ander de technische bedrijfsvoering voor zijn rekening neemt. Deze combinatie bleek goed te werken en BSK groeide dan ook al snel van een bedrijf aan huis met 3 medewerkers door naar 5 medewerkers in 2002 met een loods in Willemstad, 8 medewerkers in 2006, 20 medewerkers in 2016 inclusief het overgaan naar een nieuwe locatie te Dintelmond en met op dit moment 40 medewerkers is
er een nieuwe productiehal aangekocht te Dintelmond. Naar verwachting gaat BSK vanaf 1 e kwartaal 2021 over naar de nieuwe bedrijfshal. Door deze stap te zetten heeft BSK de mogelijkheid om verder door te kunnen groeien en zich hiermee klaar te maken voor de toekomst.

BSK is sterk in het bedenken en engineeren van concepten die vervolgens door ons enthousiaste team uitgevoerd worden. De processen die BSK uitvoert wordt gedaan vanuit een sterke missie. BSK is van mening dat bouwen anders kan, anders moet en daarmee ook verduurzaamd. Dit doen wij door de bouwprocessen zo veel mogelijk te industrialiseren met uiteraard de vakkundigheid en enthousiasme van ons team.

Economische verantwoord verduurzamen

BSK produceert en monteert prefab producten die bijdragen aan het economische verantwoord verduurzamen van de Nederlandse woning voorraad. Innovatie staat hierin hoog in het vaandel. De klanten van BSK moeten erop kunnen vertrouwen dat BSK altijd door ontwikkelt om het ideale proces en product te (blijven) behouden. BSK zorgt er dan ook voor dat zij een partij zijn die gaat voor 100% betrouwbaarheid in alle processen, planningen en afspraken. Een belangrijk doel verliest BSK hierbij niet uit het oog, betrokkenheid. Door de samenwerking tussen BSK en de opdrachtgever leveren ze een zo’n duurzaam mogelijk plan met als doel het zo veel mogelijk terugdringen van de CO2 uitstoot. Hierdoor werkt BSK samen met de opdrachtgever mee aan een beter klimaat, voor een betere toekomst.