Wilt u gaan bouwen met prefab? Dan is BSK Bouw uw partner voor het maken en plaatsen van diverse prefab elementen. BSK produceert en monteert namelijk prefab producten die bijdragen aan het economisch verantwoord verduurzamen van de Nederlandse woningvoorraad. Hierbij staat innovatie hoog in het vaandel. 

Bij BSK Bouw kunt u erop vertrouwen dat wij onze producten altijd doorontwikkelen om het ideale proces en product te behouden. Wij zorgen er dan ook voor om een partij te zien die gaat voor betrouwbaarheid in alle processen, planningen en afspraken. Daarnaast vinden wij bij BSK Bouw betrokkenheid erg belangrijk. Door de samenwerking tussen BSK bouw en de opdrachtgever leveren ze een zo’n duurzaam mogelijk plan met als doel het zoveel mogelijk terugdringen van de CO2 uitstoot. Hierdoor werkt BSK samen met de opdrachtgever mee aan een beter klimaat en voor een betere toekomst.

Bouwen met prefab: ons assortiment

Het assortiment van BSK Bouw bestaat uit verschillende Prefab producten:

Ieder prefab product heeft weer zijn eigen toepassingsgebied en eigenschappen. Wanneer u wilt gaan bouwen met prefab haalt u met BSK Bouw een prefab expert in huis. Door onze jarenlange ervaring in het produceren, ontwikkelen en monteren van prefab producten hebben wij ruime ervaring met het bouwen met prefab. Hierdoor kunnen wij u als klant goed ondersteunen en advies geven waar dat nodig is. Daarnaast kunnen wij u geheel begeleiden in het maken van de juiste keuzes op gebied van prefab.

Zodra er een overeenstemming is bevonden, gaan wij in eigen beheer, de prefab concepten produceren. Ieder geproduceerd product wordt door middel van IKB formulieren bijgehouden door onze vaklieden, om ten alle tijden de kwaliteit van het product te kunnen waarborgen. Op ons productieproces hebben wij dan ook diverse certificeringen, die de hoge kwaliteit bevestigen.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met BSK Bouw of wilt u graag meer informatie ontvangen over wij bouwen met prefab?

Dan kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 0167 528 584, een e-mail te sturen naar info@bsk-bouw.nl of het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Onze collega’s staan u dan graag te woord!

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.