Vragen?
Telefoonnummer:  0167 528 584
E-mail: info@bsk-bouw.nl

Bouw Service Klundert

Duurzaam bouwen van hoge kwaliteit

Bouwservice Klundert

Zoekt u een aannemer voor uw verbouwing, renovatie of andere bouwplannen? U bent dan bij Bouwservice Klundert aan het juiste adres. Bouwservice Klundert is een dynamisch bedrijf dat werkt met ervaren en deskundige werknemers. Op onze site vindt u een groot aantal bouwprojecten die wij al gerealiseerd hebben, onderverdeeld in de volgende categorieën:

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor nieuwbouw en een locatie om dit te kunnen realiseren neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen samen met u uw gewenste bouwplan ontwikkelen. We helpen u met de aanvraag voor de welstand en de bouwvergunning.

Renovatie en verbouwing

Is de woning en locatie naar de zin maar wilt u meer ruimte, of een betere benutting van de ruimte, dan kan een verbouwing de oplossing voor u zijn. Welicht dat het plaatsen van een dakkapel of een aanbouw voor u de juiste oplossing is.

Tuinkamers

Geef een extra dimensie aan uw woongenot, met een beperkt budget kunt u dit realiseren met de aanbouw van een tuinkamer. U creëert hiermee licht en extra ruimte in huis. We willen u graag adviseren in de mogelijkheden die er zijn voor het plaatsen van een tuinkamer.

Winkels en overigen projecten

In dit gedeelte geven wij een beeld van de bijzondere werken die door Bouwservice Klundert tot uitvoering zijn gebracht, waaronder het verzorgen van winkelinterieurs en het opbouwen van beursstands.

Laatste nieuws

IMAGE Vandaag is de proefwoning voorzien van nieuwe gevelelementen
donderdag 15 november 2018
Vandaag is de proefwoning voorzien van nieuwe gevelelementen Project: 80 woningen, Celebeslaan te... Read More...
IMAGE Dakkapellen/overstekken en dakranden vervangen
vrijdag 09 november 2018
Dakkapellen/overstekken en dakranden vervangen Eerste blok gereed Project: Acacia - Krimpen aan den... Read More...

Volg BSK ook op:

facebook