Vragen?
Telefoonnummer:  0167 528 584
E-mail: info@bsk-bouw.nl

Bouw Service Klundert

Duurzaam bouwen van hoge kwaliteit

Bouwservice Klundert

Zoekt u een aannemer voor uw verbouwing, renovatie of andere bouwplannen? U bent dan bij Bouwservice Klundert aan het juiste adres. Bouwservice Klundert is een dynamisch bedrijf dat werkt met ervaren en deskundige werknemers. Op onze site vindt u een groot aantal bouwprojecten die wij al gerealiseerd hebben, onderverdeeld in de volgende categorieën:

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor nieuwbouw en een locatie om dit te kunnen realiseren neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen samen met u uw gewenste bouwplan ontwikkelen. We helpen u met de aanvraag voor de welstand en de bouwvergunning.

Renovatie en verbouwing

Is de woning en locatie naar de zin maar wilt u meer ruimte, of een betere benutting van de ruimte, dan kan een verbouwing de oplossing voor u zijn. Welicht dat het plaatsen van een dakkapel of een aanbouw voor u de juiste oplossing is.

Tuinkamers

Geef een extra dimensie aan uw woongenot, met een beperkt budget kunt u dit realiseren met de aanbouw van een tuinkamer. U creëert hiermee licht en extra ruimte in huis. We willen u graag adviseren in de mogelijkheden die er zijn voor het plaatsen van een tuinkamer.

Winkels en overigen projecten

In dit gedeelte geven wij een beeld van de bijzondere werken die door Bouwservice Klundert tot uitvoering zijn gebracht, waaronder het verzorgen van winkelinterieurs en het opbouwen van beursstands.

Laatste nieuws

IMAGE Onze prefab gevelelementen staan inmiddels al gereed voor de verdere verduurzaming in 2020 van de woningen Akkerwinde/Boterbloemweg te Alphen aan den Rijn.
donderdag 19 december 2019
Onze prefab gevelelementen staan inmiddels al gereed voor de verdere verduurzaming in 2020 van de... Read More...
IMAGE Gisteren met onze werkplaats medewerkers op bezoek geweest bij ons montage team op project Alphen aan den Rijn.
vrijdag 13 december 2019
Gisteren met onze werkplaats medewerkers op bezoek geweest bij ons montage team op project Alphen... Read More...

Volg BSK ook op:

facebook

Werken bij BSK