Vragen?
Telefoonnummer:  0167 528 584
E-mail: info@bsk-bouw.nl

Bouw Service Klundert

Duurzaam bouwen van hoge kwaliteit

BSK Prefabs: Concept bouwen

.....bouwt wat u bedoelt

BSK heeft een jarenlange ervaring in traditioneel bouwen en het toepassen van prefab bouwprincipes. Gestoeld op deze kennis en ervaring investeren we binnen ons bedrijf BSK Prefabs voortdurend in het ontwikkelen en realiseren van nieuwe conceptuele bouwoplossingen. Bestemd voor nieuwbouw, woningvergroting en renovatie.

Teamdenken en flexibiliteit zijn kernzaken die in de geïntegreerde benadering van samenwerkende bouwpartijen leiden tot een fundamentele conceptmatige uitwerking . En dat toe te spitsen op de respectievelijke doelgroepen. De basis daarvoor is dat we samen met onze opdrachtgevers duidelijk in beeld krijgen wat hun specifieke behoeften zijn; of welke problemen opgelost moeten worden.

Voordeel van een conceptmatige aanpak is dat bij projecten een complete invulling gegeven kan worden aan eisen als levensduur, duurzaamheid en energiezuinigheid. Prefab materialen en prefab constructies blijken een stevige contributie te leveren aan het resultaat van concept bouwen.

Goed beschouwd staat concept bouwen voor minder zorg, minder faalkosten en meer snelheid tijdens het gehele bouwproces. Dat is het positieve gevolg van een optimale samenwerking tussen alle betrokken partijen en co-makers; vooraf, tijdens en na de uitvoering van een project.

BSK Prefabs levert vanuit dat gezamenlijke constructieve besef daarom met concept bouwen puur maatwerk voor een 'totaaloplossing'.  


Voordelen van BSK Prefabs concept bouwen

  • wij leveren desgewenst FSC / PEFC gecertificeerde elementen
  • flexibel en afgestemd op de wensen van de doelgroep
  • geschikt voor enkele en seriematige woningbouw
  • geïntegreerde samenwerking tussen betrokken bouwpartners
  • consistente bouwaanvraag, werktekening en productietekening
  • complete werkvoorbereiding en montage

Laatste nieuws

IMAGE Eerste blok is gereed
vrijdag 14 september 2018
Eerste blok is gereed (energetisch onderhoud & vernieuwd straatbeeld) Project: Geerviet 1.0 -... Read More...
IMAGE Deze week zijn de eerste 5 woningen voorzien van nieuwe gevelelementen #transformatie Geeren-Zuid is van start.Project Geeren-Zuid te Breda
vrijdag 20 april 2018
Deze week zijn de eerste 5 woningen voorzien van nieuwe gevelelementen #transformatie Geeren-Zuid... Read More...

Volg BSK ook op:

facebook