Vragen?
Telefoonnummer:  0167 528 584
E-mail: info@bsk-bouw.nl

Bouw Service Klundert

Duurzaam bouwen van hoge kwaliteit

Nieuwbouw

BSK Bouw bouwt huizen, volgens de traditionele bouwmethoden of gewenst volgens moderne systeembouw methodes. Onze uitdaging voor het beste resultaat is altijd om de perfecte balans te vinden tussen functie, eisen en wensen, bouwmethode en materiaalkeuze. 

Het bouwen van een woning is voor veel mensen een droom die uitkomt. Dat beseffen wij maar al te goed. Bouwen is organiseren en samenwerken. Daarom denken wij graag mee in het doelgerichte voortraject van een nieuwbouwproject.

Zijn er al bouwtekeningen? In een constructieve samenwerking met u en/of uw architect maken wij een duidelijke begroting welke als fundament dient voor de te bouwen woning(en).

BSK Bouw profileert zich ook als een actieve partner in de utiliteitsbouw. Als medespeler in het bouwproces zijn we in staat op een doelmatige manier te participeren in de realisatie van bedrijfsgebouwen, onderwijsinstellingen en kantoren.

Ons bedrijf maakt zich sterk voor duurzaam bouwen. Dat betekent meer dan alleen het toepassen van milieuvriendelijke materialen en het volgen van milieuvoorschriften. Wij denken conceptueel na over gebouwfuncties en de mogelijkheden in de toekomst. Het gaat erom dat een woning of bedrijfsgebouw nu én straks een hoge gebruikswaarde heeft.

Laatste nieuws

IMAGE Eerste levering materialen voor het project 199 woningen
maandag 27 mei 2019
Eerste levering materialen voor het project 199 woningen Akkerwinde te Alphen aan den Rijn netjes... Read More...
IMAGE De laatste woningen rollen de fabriek uit
vrijdag 24 mei 2019
De laatste woningen rollen de fabriek uit Project: 80 woningen te Zwijndrecht Read More...

Volg BSK ook op:

facebook