Vragen?
Telefoonnummer:  0167 528 584
E-mail: info@bsk-bouw.nl

Bouw Service Klundert

Duurzaam bouwen van hoge kwaliteit

Nieuwbouw

BSK Bouw bouwt huizen, volgens de traditionele bouwmethoden of gewenst volgens moderne systeembouw methodes. Onze uitdaging voor het beste resultaat is altijd om de perfecte balans te vinden tussen functie, eisen en wensen, bouwmethode en materiaalkeuze. 

Het bouwen van een woning is voor veel mensen een droom die uitkomt. Dat beseffen wij maar al te goed. Bouwen is organiseren en samenwerken. Daarom denken wij graag mee in het doelgerichte voortraject van een nieuwbouwproject.

Zijn er al bouwtekeningen? In een constructieve samenwerking met u en/of uw architect maken wij een duidelijke begroting welke als fundament dient voor de te bouwen woning(en).

BSK Bouw profileert zich ook als een actieve partner in de utiliteitsbouw. Als medespeler in het bouwproces zijn we in staat op een doelmatige manier te participeren in de realisatie van bedrijfsgebouwen, onderwijsinstellingen en kantoren.

Ons bedrijf maakt zich sterk voor duurzaam bouwen. Dat betekent meer dan alleen het toepassen van milieuvriendelijke materialen en het volgen van milieuvoorschriften. Wij denken conceptueel na over gebouwfuncties en de mogelijkheden in de toekomst. Het gaat erom dat een woning of bedrijfsgebouw nu én straks een hoge gebruikswaarde heeft.

Laatste nieuws

IMAGE Productie gevelelementen van start
vrijdag 19 mei 2017
Productie gevelelementen van start Project: Gevelrenovatie te Geervliet (i.o.v. Willems VGO) Read More...
IMAGE Nieuw gevelbeeld
woensdag 17 mei 2017
Nieuw gevelbeeld Project: Gevelrenovatie te Schoonhoven.  aanbrengen van... Read More...

Volg BSK ook op:

facebook

Download onze brochure